Přijďte se podívat / Události

Tip na akci: BOUNCE! BOUNCE!

Studium vysoké školy není pochopitelně pouze o psaní domácích úkolů a zapamatovávání si telefonního seznamu, proto jsme se vás rozhodli pravidelně seznamovat s kulturními akcemi, které můžete navštěvovat, když náhodou opustíte knihovnu.

Jednou za měsíc pořádná party? Pak je tu…

BOUNCE! BOUNCE!

Místo: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1
Nejbližší termíny: 28.12., 31.1., 28.2.
Čas: 20:00 – 06:00
Vstup: cca 100 CZK
Hodnocení: ****

V současné době můžete informace o termínech akcí najít na Facebooku.

Tuhle pravidelnou akci, jejímiž hrdými zakladateli jsou Kay a Tvzex z kapely Sunshine, můžete navštěvovat v Chapeau Rouge již více než čtyři roky.

Zprvu šlo pouze o dýdžejský počin zmíněných pánů, který kombinoval zejména styly jako je trash electro, drumstep a grin house, v roce 2012 se party rozšířila z dance clubu (-1.patro) i do baru (přízemí) a undergroundu (-2.patro). Také se ustálil program, teď již nejde jen o dvojku ze Sunshine, objevil se i DJ Ed Bass (electro) a duo Them Darned Teenagers (electronica-rave).

Ty všechny teď můžete vidět i slyšet zhruba jednou za měsíc v Jakubské ulici č. 2. Kromě nich party hostila i velká jména světové hudby, vystoupili tu například Dean Rosenzwieg a Megg Morales nebo DJ Skidsnygg.

Bounce! Bounce! však může být přitažlivá i pro ty, kteří si nezamilovali elektronickou hudbu. Čas od času se totiž dočkáme speciálů, na něž jsou zvány kapely nejrůznějších žánrů.

V listopadu šlo o čtvrtý Moshpit Special, na němž vystoupily hardcore kapely Momma Knows Best, Saved by the Fortune, No Chance of Recovery a indie Birds&Wolves. A nutno dodat, že jsem utracené stokoruny rozhodně nelitovala. Kapely byly výborné a dokázaly diváka strhnout, přitom se nezdálo, že by v moshi někdo přišel k úhoně. Navíc jste součástí přátelské atmosféry a ceny v Chapeau nejsou vyšší než v kterémkoli jiném undergroundovém klubu. Zkrátka příjemná studentská party, kterou mohu vřele doporučit.

Více na:

http://www.chapeaurouge.cz/program

http://bandzone.cz/birdsandwolves, /savedbythefortune, /mkb, /nchor, /themdarnedteenagers

http://ireport.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *