Kalendář / Události

Kalendář akcí – březen 2014

V každém výtisku vám přineseme výcuc psychologicky zaměřených akcí, které můžete v nadcházejícím měsíci navštívit. Ať už jde o akce týkající se života na katedře nebo události širšího měřítka, pokusili jsme se pro vás vyšťourat pestrý záběr aktivit.

3. – 12. 3

Filmový festival Jeden svět

místo: pražská kina (Atlas, Bio Konvikt-Ponrepo, Evald, Francouzský institut, Lucerna, Městská knihovna, Světozor)

vstupné: 90Kč

http://www.jedensvet.cz/

Stejně jako každý rok se v Praze a poté i v ostatních městech koná Filmový festival Jeden svět. Jeho součástí jsou kromě samozřejmých filmových projekcí panelové debaty, Interaktivní hra Občan 2.0, Koncert Los Censurados atd.

5. 3.

Psychorozhovory

čas: 18:00

místo: katedra psychologie, Celetná 20, místnost č. 338

Vyzkoušejte si v praxi rozhovor psycholog-klient a osahejte si, k čemu jste se jako elévové psychologie upsali. Můžete si vybrat libovolnou roli a především obdržet cennou zpětnou vazbu od ostatních účastníků. Těšit se na vás budou slečny organizátorky, třeťáčky Katka Vávrová a Terka Stárková.

10. a 12.3.

Moral Thought, Emotion, and Behavior in Everyday Life

10. 3.

čas: 9:00

místo: Praha, PedF UK, Myslíkova 7, místnost M308

12.3.

čas: 15:15

místo: Brno, FSS MU, Joštova 10, místnost U33

vstupné: zdarma

Unie psychologických asociací Katedra psychologie PedF UK a Katedra psychologie FSS MU Vás zvou na přednášku: Moral Thought, Emotion, and Behavior in Everyday Life, kterou přednese Prof. Wilhelm Hofmann – drzitel Comenius Early Career Award 2013.

16.3.

Konec zápisů předmětů do IS

čas: 18:00

Studenti, nenechte si uniknout termín ukončení zápisu předmětů na letní semestr. Nezapomeňte včas provést všechny škrty a kontroly. Pamatujte, že když se jednou nelítostná byrokratická tlama informačního systému zakousne, už nepustí.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *